Monday, 25 June 2012

Hello!!!

Comel kan... comel sgat! Hampa yg lain comel mcm ni jugak kan>_<
Semua org dilahirkan cantik tidak kira dari rupa atau perlakuan atau haati.
Tapi bkan pasai tu kmi nak kongsikan tp pasai orang yg suka puji org CANTIK!! Kami bkan nak kata kat org yg puji tu tp org yg blas t.
Sbb depa post gambar "cantik" bila org kata cantik depa kata mana ada,  x elok la, mcm apa lagi, dan sebagainya...


Klau la ada org comei mcm limau ni kan x pa!! Limau ni klau org puji dia cantik dia redha ja... Klau org puji dia buruk pon redha ja... kenapa kita x mcm 2?? ornah fikir x??
Baru2 ni kmi pi kem depa binjang pasal couple salah siapa? Pastu bdx laki kata pompuan depa kata pompuan sbb depa dok boh DP depa yg mnyebabkan lelaki terngsang mcm pa lg... Depa 2 yg x tau nak jga mata\pandangan . Kawal la sikit rrr meluatnya...
2 ja...agpa klau bebudak laki coment gambaq x yah lyn wat dek ja... BYE SALAM >_<......

Friday, 22 June 2012

Study??

Today topic is about study!

HELLO
Agpa suka study dak? pasti ya kan. Lebih kurang mcm kmi la. Tp x terlalu gila study smpai non-stop. Bila pikir blik study lm2 x penat ka? klau kmi la tunggu dua jam pastu psti stop puny, pling lm pon 3 jam la....

Mmg la km dok klas pandai tp x terlalu pandai mcm kelas first. Kmi klas pilihan gak la...namun kmi x rasa mcm 2 pon result kmi sama ja ngan result bebudak kelas len.... Bila pikir balik perlu ka kita blajar smpai x leh nk rehat lgsung?

Tp kmi ni pelik skit kekadang bila blajaq sungguh2 kmi dah x ingat dunia, mak berleter pon buat dek ja mcm x dak pa yg berlaku... hai lawak btoi la... Moga2 kmi ada feeling nak blajaq doakan kmi tau!!